Danish(DK)English (United Kingdom)

Dette er vores nye side

Dette er vores nye side

ICC

Error
 • Error loading feed data.
Newsfeeds
Import & Eksport Hjælp - Få den her

Import og eksport kan give selv de dygtigste iværksættere grå hår hovedet. Moms, toldsatser, valutakurser og diverse afgifter gør det vanskeligt at overskue økonomien i handel over grænsen – særligt når vi handler ud over EU’s grænser.

Her i forummet hjælper vi hinanden til at forstå ikke blot juraen, men også de gængse måder at gøre tingene på. Du finder hurtigt svar på, hvordan diverse varer kategoriseres i de internationale toldsystemer, og du vil også kunne få svar på, hvordan man mest effektivt betaler – og bliver betalt af – sine udenlandske samarbejdspartnere. • Import fra kina - Generelle spørgsmål

  Godaften folkens

  Står og skal oprette mit første selskab(Enkeltmands) i næste weekend, da Jeg ønsker at importere mit eget produkt fra kina.(self. importregistreret)
  Men da det er mit første firma Jeg ejer, så er Jeg naturligvis bekymret for om Jeg har forstået tingene korrekt, og så ligger Jeg inde med lidt spørgsmål Jeg håber en eller flere venlige personer vil svare på.

  Beklager den lange tekst, og de mange spørgsmål - Så om du kun kan/vil svare på et par enkelte er Jeg mere end taknemmelig :) 

  Spørgsmål:

  1) Jeg har kontakt med en virksomhed i Kina som mener de kan producere mit produkt. Jeg har bedt dem om nogle prototyper tilsendt, så Jeg kan sikre mig kvaliten og farverne på det. Men eftersom at mit produkt kræver en støbeform, så kræver de 600 USD før de begynder at lave prototyperne, men får dem så retur når Jeg afgiver min endelige ordre. Det synes Jeg lyder fair nok, men er bange for at blive snydt, som man høre så meget om på disse kanter.
  Kan man på nogen måde sikre sig mod dette i dette tilfælde, eller skal Jeg bare satse? Har tænkt mig at benytte Escrow til den endelige ordre som lyder på  33.000 dkk.

  2) Hvilke omkostninger har Jeg ved import? Skal Jeg have nogle godkendelser på materiale/maling el.lign.? (Mit produkt er et fiskeblink som er lavet i Zink)

  - Indkøbspris = 33.000 dkk
  - Fortoldning = 3,6%(cirka)
  - Importmoms = 25%
  - Fragt + forsikring (Speditør) = 2616 dkk (Med skib)

  Total = 46.122,72 dkk (Er dette korrekt)


  3) Importmoms
  Kan det passe at Jeg bliver opkrævet betaling for importmoms, som Jeg efterfølgende kan trække fra min solgte moms, eller hvordan skal det forstås?

  4) Fragt + forsikring (Speditør)
  Har kigget meget på Transporteca som speditør, og synes generelt at at priserne er fornuftige inkl. deres forsikring.
  Kan de anbefaldes?
  Hvordan fungere arbejdet med en speditør? 
  For Jeg har modtaget et FOB pris, og som Jeg kan forstå det, så betyder det at min leverandør sørger for transporten til den valgte havn, hvorefter min speditør overtager forsendelsen. Men hvordan overtager de den? Får Jeg et nummer Jeg skal opgive, eller hvordan og hvorledes?
  Og er en speditørs pris hele vejen til ens adresse, eller kommer der yderligere omkostinger på dansk grund?

  Jeg håber at en vendelig sjæl kan/vil svare på nogle af spørgsmålene ^_^ 

  Venlig hilsen
  Mads S. • Import Taiwan

  Hej

  Er netop kommet hjem fra Taiwan, og har ideerne til import til Dk.

  Men hvad gør jeg først, har cvr. nr. men har ikke importeret før ( Bortset fra Sverige :-) )    Der skal registreres hos Skat først Som Importør ?? 

  Told m.m. Tager meget gerne imod div. råd. Og mange tak

  Hilsner

  Michael  • Agent i Kina

  Hej:-)

  Jeg har fået kontakt til to forskellige agenter i Kina, der vil hjælpe mig med, at få produceret interiør i messing og rustfrit stål. Vi er kommet dertil, hvor jeg skal give en pris på, hvad jeg skal betale for, at de finder en producent og samtidig sørger for aftaler og kommunikation. 

  Er der nogen der har erfaring med, hvad man typisk betaler for sådan et samarbejde?

  På forhånd tusind tak:-)

  Hilsen Anne-Mette • Told på import fra Kina?

  Jeg har netop bestilt et udstillingstelt i Kina og er i den forbindelse kommet i tvivl om der er told på dette.

  Er der nogen som har en viden på dette område? • Eksport af hvidevarer/elektronik

  Jeg søger alt info elektronik, som jeg skal exportere til Afrika, så hvis du har stor som små mængder af dette må du gerne kontakte mig

  mvh Sara • Import og eksport registering
  Hej!

  Jeg vil høre, om det er dumt og blive Import og eksport registreret, selvom man umiddelbart i starten af ens virksomheds levetid, ikke planlægger på dette uden for EU. Er der ulemper i og blive det?

  Ekstra spørgsmål; Kan revisor tilvælges som krav senere i virksomhedens levetid? Er meget uklart hvad det bliver til i starten, så det kan gå hen og blive halvdyrt og tilvælge revision som krav, hvis der ikke er meget aktivitet.

  Mange tak!


 • Taiwan - sikker import - lokal agent eller jurist - Hvad gør jeg?
  Hej

  Jeg har fundet en leverandør i Taiwan til mit startup projekt, som jeg gerne vil samarbejde med. De vil dog ikke lade mig betale via en remburs aftale og vil kun gå med til T/T Advance, det kan ikke forhandles (Jeg har prøvet).

  Jeg står så i det dilemma, at dette ikke er en sikker handel, da de vil have det fulde beløb i forvejen. Jeg ved at firmaet er et oprigtigt firma, da de har samarbejdet med nogle store konkurrenter tidligere. Jeg vil dog gerne have en hvis form for sikkerhed, for at jeg modtager mine produkter.

  Det jeg umiddelbart tænker er enden at have en agent der bosat i Taiwan eller et jurist firma i Taiwan, til at fungere som mellemmand.


  Er der nogen der har erfaring med import fra Taiwan, der kan hjælpe? • Import fra Kina og certificeringer - Ali Baba
  Hej Aminoer
  Jeg er ved at starte en ny webshop, der bla. sælger økologiske og bæredygtige produkter (non-food). Og i den forbindelse overvejer jeg at købe nogle udvalgte produkter fra AliBaba. Det er varer, som kommer i kontakt med fødevarer, f.eks. madpapir. Varerne står mærker som "Eco Friendly" og har diverse certificeringer, men kan man regne med at det passer.

  Er der nogle af jer der har erfaring med at købe via Ali Baba, og har produkterne levet op til varebeskrivelsen, både i forhold til kvalitet, men også i forhold til certificeringer osv.

  Og hvis et produkt har f.eks. FDA certificaering, er den så også gyldig til Europa? Og hvis ikke, hvad hedder den europæiske pendant til FDA så?


 • Klar! Parat! Det håber jeg snart!

  Hej kære Aminoer.

   
  Min makker og jeg, skriver lidt frem og tilbage med en leverandør fra Kina om at få produceret noget tøj.
  Vi benytter platformen Alibaba, til at kommunikere med leverandøren på.
  Vi har fået lavet nogle designs klar, så vi er faktisk klar til at få produceret. 

  Jeg har dog lige nogle spørgsmål, som jeg håbede at i kunne være behjælpelige med.

  1. Hvad mener i om platformen Alibaba, er den sikker?
  2. Er der måske nogle begynderfejl jeg skal tage højde for, inden jeg sætter det i produktion?
  3. Leverandøren spørg mig om jeg kan benytte en app som hedder "Whatsapp". Er det et skidt tegn, at leverandøren prøver at få mig væk fra platformen Alibaba?

  I må gerne dele nogle historier eller erfaringer som i har tilegnet jer i forbindelse med sådan en situation. 

  M.V.H. Thor Hansen Cool • Salg via webshop til udlandet

  Hej Amino!

  Jeg vil gerne begynde at sælge til udlandet via min webshop. 

  Hvordan gør jeg det rent moms teknisk? 

  Kan jeg godt sælge varerne med dansk moms osv og bare sende til det givne land? 

  Eller skal jeg til at oprette momsnumre og alt muligt? Berlingske Bussines.dk

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack