Danish(DK)English (United Kingdom)

Dette er vores nye side

Dette er vores nye side

ICC

IHS Markit Safety at Sea
IHS Markit Safety at Sea
 • Indonesia U-turns on sulphur cap
  Indonesia has elected to implement the International Maritime Organization’s (IMO’s) January 2020 sulphur cap and March 2020 carriage ban on schedule, representing a U-turn over its former policy. Previously, the government of Indonesia indicated that [...]
 • Pirates still holding kidnapped crew of MarMalaita
  Eight crew members remain detained by pirates after their vessel, general cargo ship MarMalaita, was attacked on 15 August off the coast of Cameroon. According to IHS Markit’s AISLive data, the ship is still moored [...]
 • Industry launches comprehensive guide on low-sulphur fuel management
  With the deadline for the implementation of low-sulphur fuel less than six months away, supply chain stakeholders are still navigating their way through the compliance and risk management complexities of the International Convention for the [...]
Error
 • Error loading feed data.
Newsfeeds
Import & Eksport Hjælp - Få den her

Import og eksport kan give selv de dygtigste iværksættere grå hår hovedet. Moms, toldsatser, valutakurser og diverse afgifter gør det vanskeligt at overskue økonomien i handel over grænsen – særligt når vi handler ud over EU’s grænser.

Her i forummet hjælper vi hinanden til at forstå ikke blot juraen, men også de gængse måder at gøre tingene på. Du finder hurtigt svar på, hvordan diverse varer kategoriseres i de internationale toldsystemer, og du vil også kunne få svar på, hvordan man mest effektivt betaler – og bliver betalt af – sine udenlandske samarbejdspartnere. • Første aftale med leverandør?

  Hej Amino,

  Jeg søger råd og tips til min første aftale angående leverance. Jeg har nemlig fundet et par potentielle leverandører. Jeg vil så derfor gerne høre jer om jeres erfaringer. Skal jeg bare kontakte dem på deres kontakt mail(store leverandører) og håbe på svar, eller skal jeg finde en anden måde at kontakte dem på. Hvad ville så være mest professionelt? Egentlig føler jeg, at jeg er på bar bund angående at lave en leverance aftale Embarrassed

  Jeg er også stødt på hjemmesiden alibaba.com, her ser jeg også potentielle partnere. Kan jeg stole på dem angående en aftale? Og er der andre hjemmesider som alibaba?

  Med venlig hilsen 

  Andreas Y • Import fra Kina

  Hej.
  Jeg lejer hoppeborg mm. Ud.

  Og overvejer nu også at sælge dem.

  Er der nogen der kan anbefale en nem og billig måde at fragte tung last hjem fra Kina?

  Eller evt. Kender andre forhandler som sælger billige hoppeborge inden for EU.

  Mvh Martin • Import til Danmark fra Japan
  Hej Amino!

  Jeg står og er i færd med at skulle oprette en enkeltmandsvirksomhed, og alt der hører til. Det omhandler import af brugte varer fra Japan til, såsom tasker og tøj. Jeg står i en udfordring med HS-koder, for at beregne den told der skal betales for varerne som erhvervsdrivende.

  Eksempelvis er HS-koden for en bestemt taske 42.02 21, men hvad er de resterende 2-4 cifre, der angiver at de kommer fra Japan? Jeg har søgt forgæves i et stykke tid, og kan simpelthen ikke finde ud af hvad de er. Er det mig der misforstår noget i forhold til det? Er stadig i de begyndende stadier, så alt hjælp og yderligere tips til udførsel af projektet modtages med kyshånd.

  På forhånd tak,
  Frederik


 • Leverandør af kosttilskud?

  Hej, jeg har gået med tanken om at starte en webshop med salg af kosttilskud og træningstøj, (jeg er bekendt med der er mange om budet) men til priser og til en kvalitet alle synes er fair, for det har længe været mig et irritationensmoment, at man skal bestille proteinpulver fra en side, kreatin fra en anden og tøj fra en tredje side. For at opnå en rimelig pris.

  Nogen der kan komme med lidt sparring, og tanker? • Proces for CE-mærkning af hæklet babylegetøj
  Kære alle
   
  Jeg er i gang med at opstarte en produktion af hæklede babyrangler, som hækles af et fair trade kooperativ i Bolivia, og alt kører utroligt nok på skinner indtil videre - med undtagelse af een ting! 
   
  Jeg skal have CE-mærkningen på plads, men er meget i tvivl om, hvordan jeg skal gribe det an.  Jeg får snarest tilsendt de fysiske prototyper, som jeg forestiller mig at bruge som udgangspunkt for certificeringen. 
  Derfor har jeg været i kontakt med Miljøstyrelsen, Sikkerhedsstyrelsen og Dansk Standard, der alle giver lidt brede anvisninger, som jeg har svært ved at omsætte til konkret proces - og derudover en række konsulenter, som giver mig vidt forskellige priser på, hvad det skal koste at hjælpe mig videre. 
   
  Jeg vil derfor høre, om nogle af jer kloge hoveder har tips til, hvordan man skal gribe det an? Har nogle af jer måske endda stået i samme situation?
   
  Ved, at de fleste af jer sikkert har super travlt, men håber I kan finde et par minutter til at hjælpe en iværksætter in spe 🙂 Det ville virkelig være en kæmpe hjælp. På forhånd tak!
  Venlig hilsen
  Nina Anker Nissen 


 • Har du erfaring med at fortolde egne produkter eksporteret til USA?

  Er det muligt? Kan det betale sig? Eller skal man overgive sig og betale en lokal kurer eller speditør for at gøre det? • Køb af smykker i større parti
  Hej,

  Jeg søger et firma i ind/u- land der kan hjælpe med smykker i større partier.

  Der er tale om 5-8 bestemte smykke typer i 18 K belagt guld samt sølv sterling.

  Er der nogen herinde, som kender til en leverandør?


 • Ind fortolding - HJÆLP😁

  Hej.

  Jeg har købt en varer i Kina som kommer med skib til Århus havn d. 8 Juli ca.
  Jeg har fået alle dokumenter tilsendt fra Kina, det er min leverandør i Kina der har stået for fragten til Århus havn.

  Hvordan forgår ind fortoldningen, skal jeg kontakte nogle til at ordne det for mig eller bliver jeg kontaktet af havnen i Århus?😁

  Håber der er nogle der kan hjælpe, da jeg er fuldstændig grøn på dette område😅 • Smykkeproduktion i udland

  Hej Aminoer

  Jeg har startet egen mindre smykkevirksomhed, som primært producere smykker bestående af 925sterlingsølv samt forgyldt med ægte sten og perler.

  PT. laver jeg selv smykkerne men er interesseret i om nogle har evt. kendskab og kontakter til udlandske firmaer, der kunne producere varene til en god og fair pris.

  Ville med glæde høre fra jer, hvis i har erfaring indenfor området.

  Mvh • Produktion/Import af slips
  Hej Amino'er

  Jeg har netop startet virksomhed, og er i gang med at finde den helt rigtige leverandør.

  Har som sådan ikke et design, så er på udkig efter en eller flere leverandøre der har et udvalg jeg kan vælge i mellem.

  Ind til nu har jeg hørt om flere mulige steder, såsom Tyrkiet, Portugal, Kina og Thailand.

  Hvad er jeres erfaring, og er der nogen der kan hjælpe?


Berlingske Bussines.dk

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack